Nieuws

Merchandise beschikbaar

Yes! Wat gaaf dat wij onze samenwerking met Print-Station mogen aankondigen! Dankzij Print-Station is er nu echte merchandise van de Rotterdam Taekwon-Do Cup beschikbaar!

Wat nog leuker is, is dat je zelf je designs kunt kiezen en daar bovenop ook je T-shirt of hoodie kunt personaliseren met je naam. Bestel je vóór 5 april, dan krijg je ‘pre-order’ korting. Na je bestelling kun je je nieuwe T-shirt of hoodie bij de stand van Print-Station op de Rotterdam Taekwon-Do Cup ophalen.

Het zal ook mogelijk zijn om op de dag zelf (14 april) een T-shirt te kopen, echter heb je dan geen pre-order korting. Is jouw maat er niet meer, dan kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Ook in het buitenland.

Via deze weg bedanken we Print-Station voor deze gave samenwerking.

Bestel hier jouw merchandise!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.