Organisatie

Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan

Wij zijn Cheo Go Kwan, een Rotterdamse Taekwon-Do school welke is opgericht in 2017. Ondanks dat Cheo Go Kwan nog niet heel erg lang bestaat, draaien de oprichters Samantha Booij en Marcel Hildering al jaren mee in het wedstrijdcircuit.

Letterlijk betekent Cheogo ‘het beste’ of ‘de beste’. Kwan wordt in deze vorm aangeduid als ‘school’. Je kunt ‘Cheo Go Kwan’ daardoor omschrijven als ‘school van de besten’ of ‘de beste school’.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen ergens goed in is of ergens goed in kan worden. Door altijd je best te doen kun je veel uit je trainingen halen en wij zien het als onze missie om het beste uit onze leerlingen te halen. Het is niet noodzakelijk om de allerbeste te worden, maar het is wel belangrijk dat jij je best doet. Hierdoor verleg jij je grenzen en dat geeft je zelfdiscipline en vertrouwen een boost.

Omdat wij het belangrijk vinden om het beste uit onze leerlingen te halen, dagen we ze uit tijdens de training, maar bezoeken we ook graag veelvuldig wedstrijden. Het gaat dan niet om winnen of verliezen, maar om het uit je comfort zone stappen. Hierdoor verleg je grenzen en zul je vooruitgang boeken.

Daarnaast ontmoet je tijdens wedstrijden veel andere Taekwon-Do-beoefenaars die met dezelfde passie als jij het Taekwon-Do beleven. Wij laten ons graag inspireren door deze mensen.

Meer weten over Cheo Go Kwan? Klik hier voor meer informatie.

Rotterdam Taekwon-Do Cup

Na het deelnemen aan vele, vele wedstrijden en het organiseren van kleine clubtoernooien, hebben we besloten om de volgende stap te nemen. In 2020 hebben we voor het eerst een internationaal toernooi met succes neergezet.

Dankzij alle feedback dat we hebben mogen ontvangen hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd. Deze keer een internationaal toernooi waar je kunt deelnemen aan Tuls, sparren en natuurlijk team sparren.

Teams bestaan uit 3 deelnemers (plus één reserve) en teams is ook beschikbaar voor jeugd en junioren, verdeeld in hun eigen klasse (A- of B-klasse) en categorie.

De Rotterdam Taekwon-Do Cup is open voor álle ITF beoefenaars, ongeacht bond, organisatie of school.

Voel je welkom en doe met ons mee!

Taekwon,

Marcel Hildering (V) en Samantha Booij (III)
Organisatie Rotterdam Taekwon-Do Cup