Wat zeggen anderen

Wij blijven zoeken naar manieren om de Rotterdam Taekwon-Do Cup te verbeteren dus jullie feedback wordt enorm gewaardeerd. Na de 3de editie hebben wij aan onze gasten (coaches, scheidsrechters en deelnemers) gevraagd wat hun ervaring was op de Rotterdam Taekwon-Do Cup.


“Great people, great tournament at world level. Everything very professionally organized by the hosts. Great atmosphere, lots of positive sports emotions. We bring back very nice memories from you. We are glad that we were able to participate in this event and we hope to meet again in the future. Thank you for inviting Samantha and Marcel, it was a very good time.”

Radosław Sarzyński on behalf of Samuraj Wroclaw, Poland

“De najaars editie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup was weer mooi georganiseerd! Het toernooi liep goed door en het niveau was goed, er was voldoende concurrentie op ieder niveau. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!”

Dylan Bovenkamp namens Taekyon Alverna


“Rotterdamcup. Fantastisch georganiseerd door Cheo Go Kwan! Geen enkele vraag of aanpassing was voor Sabum Samantha teveel. Leuke en mooie medailles wat voor de kids altijd telt! De chaos door poules te verschuiven (iets wat bij elke tkdwedstrijd wel durft fout te lopen) werd vlot en duidelijk overgebracht, pluspunt voor de organisatie! Keep on going Cheo Go Kwan! Tot volgend jaar.”

Dylan Brandt – Won Hyo, België

“Afgelopen zondag hebben we weer met veel plezier deelgenomen aan de 3e editie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup. In een mooie ruime hal werd het goed georganiseerde toernooi afgewerkt op 5 velden. Veel ruimte voor de deelnemers in de zaal om voor te bereiden en te oefenen. Goed overzicht op alle velden vanaf de tribune voor het publiek. Het niveau van de deelnemers was hoog wat voor mooie partijen heeft gezorgd en de organisatie was goed! Wij kijken alweer uit naar de volgende editie!”

Michel Braham namens Taekwon-do Den Hoorn


“Open Rotterdamse taekwondo cup 2022.
Was een top ervaring voor onze leden. De jeugd heeft het erg naar hun zin gehad en hebben mee gedaan aan verschillende onderdelen. Voor sommige was dit een eerste wedstrijd en daar was dit toernooi top voor.
Voor onze vaste wedstrijd was het al thuis komen een fijne sfeer goed georganiseerd en veel vrienden die wij daar weer tegen kwamen.
De niveaus waren verschillende maar door de goede organisatie haalde dit wel het beste uit iedereen.
Veel genoten van dit toernooi.”

Martin ‘Beuk’ van Straaten – TaeKwonDo Beuk