Nieuws

Wij verhuizen naar Sportcentrum ‘de Wilgenring’

Zoals we eerder hadden aangekondigd waren wij blij om weer terug te kunnen naar Sporthal ‘de Enk’ in Rotterdam-Zuid. Helaas hebben wij onlangs het treurige bericht ontvangen dat wij voorlopig afscheid moeten nemen van deze locatie i.v.m. diverse redenen. Gelukkig hebben wij samen met Sportbedrijf Rotterdam een andere locatie weten te vinden welke voor ons ook niet onbekend is; Sportcentrum ‘de Wilgenring’ in Rotterdam-Noord.

De laatste editie (maart 2023) hebben wij ook moeten uitwijken naar Sportcentrum ‘de Wilgenring’ en dit was eigenlijk prima. Hierom is de keuze op deze locatie gevallen. Zoals jullie weten is deze locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer, ligt het dichtbij de snelweg en luchthaven van Rotterdam én is er gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er een mooie ruime tribune, een goede en ruime kantine en een grote sporthal.

Wij zullen er als organisatie alles aan doen om een ieder weer een onvergetelijke dag te bezorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.