Nieuws

Onze scheidsrechters zijn belangrijk

Inmiddels stromen de inschrijvingen langzaam aan binnen en kijken we weer uit naar een mooi toernooi. De landen Nederland, België, Duitsland, Polen en Engeland hebben zich al aangemeld voor deelname, hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Toch is er nog iets belangrijks om de dag goed te laten verlopen… Namelijk scheidsrechters!

Zoals jullie weten zeggen wij altijd ‘zonder scheidsrechters geen wedstrijd’. Want eerlijk is eerlijk, zonder deze toppers kunnen we echt geen wedstrijd draaien. Daarom willen we alle scholen verzoeken om voldoende -zie uitnodiging voor het aantal- gekwalificeerde scheidsrechters te leveren om de dag soepel te laten verlopen. Je kunt je scheidsrechters aanmelden via Kihapp onder het kopje ‘referees’. Heb je meer scheidsrechters beschikbaar dan aangegeven in de uitnodiging? Deze zijn natuurlijk altijd welkom!

Wij verzorgen de scheidsrechters zo goed als we kunnen. Zo staat er in de ochtend een vrijwilliger klaar met koffie, thee en iets lekkers en zorgen wij voor een lekkere warme lunch. Daarnaast zorgen wij ervoor dat zij de gehele dag aan eten en drinken niets tekort komen bij de velden. En natuurlijk zorgen wij voor voldoende rustmomenten gedurende de dag.

Nog een kleine mededeling voor de schoolhouders… Dit jaar zullen wij wat strenger kijken naar scheidsrechters die ook deelnemer zijn. Heb je een scheidsrechter die ook zelf wil deelnemen? Overleg dan even met ons wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.