A Real Camera
Nieuws

Geen perskaarten meer

Waar we voorheen perskaarten uitgaven voor fotografen, heeft de organisatie ervoor gekozen om dit deze keer niet te doen. Reden hiervoor is dat er 3 huisfotografen zijn.

Afgelopen jaren heeft de organisatie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup perskaarten beschikbaar gesteld voor deelnemende scholen, zodat zij een fotograaf mee kunnen nemen om mooie foto’s te schieten. De enige voorwaarde daarvan was dat zij de foto’s dan ook delen met ons.

Inmiddels hebben we 3 huisfotografen rondlopen, die proberen van iedereen een mooie actiefoto te schieten. Deze foto’s stellen we zonder kosten beschikbaar voor iedereen.

Het wordt steeds drukker op het wedstrijdveld en daarom hebben we besloten om geen perskaarten meer uit te geven. Reden hiervoor is dat onze huisfotografen alle ruimte moeten krijgen om mooie foto’s te schieten. Dit gaat niet als er teveel mensen rondlopen.

Heb je een mooie foto gevonden van jezelf en wil je deze delen op social media? Vergeet ons dan niet te taggen! Je kunt ons zowel op Facebook als op Instagram taggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.