Mustang Automobile Cars  - Lakeblog / Pixabay
Nieuws

LET OP: Betaald parkeren vanaf 12:00 uur

Helaas geldt er bij onze sporthal nog steeds een betaald parkeren zone. Op de zondagen is het betaald parkeren vanaf 12:00 uur, voor deze tijd kunt u de auto dus gewoon gratis voor de deur parkeren. Houd wel de tijd in de gaten zodat u op tijd parkeergeld betaald óf uw parkeer app aanzet. De organisatie zal u op de dag van het toernooi zelf ook nog herinneren dat het bijna tijd is om te betalen. Ons advies is om zoveel mogelijk te carpoolen om de kosten te beperken.

Om u en uw gezelschap tegemoet te komen ontvangt iedere toeschouwer een consumptiebon. Deze consumptiebon kan in de kantine ingeleverd worden voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Onze vrijwilligers staan met een glimlach voor u klaar.

Er is de mogelijkheid om ook gratis te parkeren, echter dient u dan een stukje te lopen (ca. 5 minuten). Hieronder vindt u de plattegrond waar het parkeren gratis is:

Indien u een elektrische auto heeft zijn er in de wijk rondom de sporthal een aantal laadpalen, echter kunnen wij niet garanderen dat deze ook beschikbaar zijn. De laadplek kunt u ook terugvinden in bovenstaande plattegrond.

Tot de 25e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.