Nieuws

Wij zetten ons in voor WarChild!

Tijdens de vorige editie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup hebben wij ons mogen inzetten voor een goed doel en deze editie doen wij dat weer! Gezien de huidige situatie in Oekraïne willen wij graag een bijdrage leveren voor kinderen in oorlogsgebieden. Help jij ons mee?

Via onze speciale actiepagina kun je een (zelf gekozen) bedrag doneren voor kinderen in oorlogsgebieden. Door te doneren steun jij de missie van WarChild; namelijk het bieden van psychosociale steun en onderwijs maar ook het beschermen van kinderen. Door middel van muziek, sport en spel helpen zij de kinderen hun angst, stress en verdriet een plek te geven.

Wacht niet langer en doneer nu via deze link!

Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan heeft reeds een donatie gedaan van €250,- voor WarChild.

Namens WarChild en de Rotterdam Taekwon-Do Cup; bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.