Mustang Automobile Cars  - Lakeblog / Pixabay
Nieuws

Betaald parkeren vanaf 12:00

Houd er zondag bij aankomst rekening mee dat er rondom Sporthal De Enk een zone voor betaald parkeren is.

Helaas is dit op heel veel plekken het geval in Gemeente Rotterdam. Buiten de parkeerzone (in de wijk Lombardijen) kun je wel gratis parkeren, maar dan dien je wel een stukje te lopen (ca. 5 minuten) naar de sporthal. Wij adviseren daarom om zoveel mogelijk te carpoolen waar dit kan.

Reductie van toegangsprijs

Om de bezoekers van de Rotterdam Taekwon-Do Cup hierin tegemoet te komen, krijgt iedere toeschouwer een consumptiebon waarmee je een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers kunt halen in de kantine. Daarnaast hebben we de toegangsprijs verlaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.