Nieuws

Versoepelingen! Wat betekent dit voor de Rotterdam Taekwon-Do Cup?

Gisteravond heeft minister Kuipers nieuwe versoepelingen aangekondigd, Nederland gaat -bijna- volledig van het slot. Maar hoe zit het dan met de maatregelen voor de Rotterdam Taekwon-Do Cup? Hieronder lees je er meer over.

QR-code en mondkapjes niet meer verplicht
Wij hoeven geen QR code meer te scannen, wat het makkelijker maakt om toeschouwers te ontvangen! Ook is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Als je jezelf er prettig bij voelt om toch een mondkapje te dragen dan staat dit je natuurlijk vrij. De organisatie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup adviseert nog wel een mondkapje te dragen en stelt deze nog steeds beschikbaar voor haar vrijwilligers en scheidsrechters. Evenals overige beschermingsmiddelen zoals desinfecterende handgel en handschoenen.

Geen 1,5 meter afstand meer op de tribune
Op de tribune hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden, wat betekent dat scholen hun toeschouwers niet meer hoeven aan te melden. De vaste plek is ook te komen te vervallen en er is geen maximum aan het aantal toeschouwers dat wij mogen toelaten op het toernooi.

Basisregels blijven van kracht

  • Geen handen schudden (scheidsrechters / deelnemers / coaches geven een boks of buigen naar elkaar);
  • Hoest en/nies in de elleboog;
  • Snuit je neus in papieren zakdoekjes en gooi het zakdoekje na gebruik weg;
  • Was regelmatig je handen;
  • Wanneer iemand in het gezin last heeft van verkoudheidsklachten doe je een zelftest of blijf je thuis.

Wij als organisatie zijn blij met deze versoepelingen en kunnen hierdoor een nog fijnere editie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup – Voorjaarseditie neerzetten.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in het mooie Rotterdam op zondag 6 maart 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.