Nieuws

Binnenkort…

We zijn langzaam aan het herstellen van de pandemie en we zijn weer aan het trainen. Daar hoort ook een competitie bij!

Helaas hebben we vernomen dat onze collega’s van de traditionele Open Haaglanden en Open Valkenswaardse geen nieuwe editie gaan organiseren. Dit vinden we erg jammer. We hebben met veel plezier op deze toernooien meegedraait, al langer dan een decennium.

Graag nemen wij het stokje over van hen – waar we veel hebben mogen leren. Zowel op het gebied van Taekwon-Do competitie, maar ook in het organiseren en neerzetten van een strak georganiseerd evenement.

We hebben al eerder de Rotterdam Taekwon-Do Cup mogen organiseren (2020), dit was zelfs het laatste toernooi voordat Covid-19 er echt voor zorgde dat er geen sport evenementen meer mogelijk waren.

Inmiddels zijn we in gesprek met meerdere partijen en hebben we een nieuwe datum in 2022 op het oog. Hebben jullie er al zin in? Wij wel in ieder geval! We kijken uit om onze Taekwon-Do vrienden weer te zien en elkaar naar een hoger niveau tillen middels competitie.

Binnenkort meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.