Toernooi Kampioen

Bedankt voor jullie inschrijving bij de Rotterdam Taekwon-Do Cup! Geef hier de deelnemers op waarvan jullie denken dat deze de kans vergroten om toernooi kampioen te worden met je school/club.

De spelregels

Je kunt een deelnemer voor één individueel onderdeel opgeven. Team onderdelen tellen niet mee. Bij het behalen van een eerste plaats wint de deelnemer 5 punten, een tweede plaats levert 3 punten op, een derde plaats levert 1 punt op. Valt de deelnemer buiten de prijzen, dan levert dat 0 punten op. In totaal mag je maximaal 5 deelnemers opgeven.

De Taekwon-Do school met de meeste punten wint een mooie kampioensschaal. De 2de en 3de plaats winnen ook een mooie prijs.

Gelijkspel

Wanneer er twee Taekwon-Do scholen met een gelijk aantal punten eindigen, zal er bij de hoofdscheidsrechter een muntje worden opgegooid om te bepalen wie de prijs voor Toernooi Kampioen uiteindelijk wint.

Deelnemers

Geef hier je deelnemers op:

Let op: Deelnemers opgeven kan t/m 24 februari 2023, 23:59! Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor toernooikampioen en zullen inschrijvingen niet meer worden geaccepteerd.


    Gegevens Taekwon-Do School

    Deelnemers Toernooi Kampioen

    Bevestigen

    Door op 'verzenden' te klikken ga je akkoord met bovengenoemde spelregels.

    * = verplicht